0-2 Anders Nilsson (Martin Rengbo) 24 min
0-5 Anders Nilsson (Martin Rengbo) 46 min
0-6 Anders Nilsson (Mathias Herrström) 76 min
0-7 Anders Nilsson (Johan Revesz) 81 min
0-8 Mathias Herrström (Andreas Jönsson) 83 min

Varningar

Sjunde raka segern, ny nolla och första hattricket i utklassningsmatchen mot Gärsnäs. Östra Torp hade åter igen ställt 17-årige Andreas Sonesson i mål och han fick klara sin första nolla. Saknades gjordes Andreas Sjödin, Patrik Andersson, Philip Marklund och Filip Marras. Matchen inleddes med totaldominans av Östra Torp och det märktes att Gärsnäs var nöjda med att hålla 0-0 så länge som möjligt då de satsade på en defensiv 4-5-1 uppställning. Det höll i 14 minuter. Martin Jönsson lyfter in ett inlägg som dimper ner till Filip Zahn. Filip vänder runt och placerar mästerligt in 0-1 i det högra krysset. Ett riktigt klassmål! Detta var Filips 6:e seriemål i år. I den 15:e minuten smiter Gärsnäs upp och får ett friläge men avslutet går utanför. I den 24:e minuten gör vi ett mål som man sett många gånger förr. Martin Rengbo slår ett inlägg som Anders Nilsson möter på volley och behärskat placerar in 0-2. Detta var Anders 6:e seriemål i år. I den 29:e minuten testar vänsterbacken Johan Revesz ett skott med högran som tar i ribbans överkant. I den 36:e minuten lägger Martin Rengbo en fin stickare till Filip Zahn. Filip dribblar sig förbi ett par försvarare och placerar retfullt enkelt in 0-3. Detta var Filips 7:e seriemål i år. I den 37:e minuten är Filip Zahn nära att göra hattrick men Filips skott går precis utanför. I den 42:a minuten tar Filip Zahn sig fram på högerkanten och hans låga inspel når en framstormande Mikael Fransson som glidtacklar in bollen i mål till 0-4. Detta var Mikaels 6:e seriemål i år. Vi leder med 0-4 i halvlek men vi är inte nöjda, vi vill ha mer. I den 46:e minuten slår Martin Rengbo en långboll till Filip Zahn som Filip smart hoppar över och ger Anders Nilsson ett friläge. Anders placerar distinkt bollen i nät fram till 0-5. Detta var Anders 7:e seriemål i år. I den 53:e minuten kommer Martin Jönsson fri på vänsterkanten men målvakten lyckas rädda Martins skott ut till hörna. Martin Rengbos hörna når Anders Nilsson på bortre stolpen och från nära håll nickar Anders tätt utanför. I den 64:e minuten slår Martin Jönsson ett fint inlägg som Anders Nilsson går upp och nickar tätt utanför. Hattricket närmar sig... I den 76:e minuten spelar inbytte Mathias Herrström fram bollen till Anders Nilsson som helt ensam med målvakten inte gör några misstag utan han placerar bollen säkert i mål fram till 0-6 och därmed årets första hattrick för Anders. I den 81:a minuten spelar Johan Revesz fram bollen till Anders Nilsson som skjuter in 0-7 och sitt fjärde mål för kvällen. Detta var Anders 9:e mål i seriespelet i år. I den 83:e minuten skjuter högerbacken ett hårt markskott som touchar en försvarare och Mathias Herrström på vägen vilket ställer målvakten totalt och 0-8 är ett faktum. Gärsnäs saknade en del spelare och såg väldigt bleka ut medans Östra Torp är HETA och har sina trogna målskyttar. Noterbart att 5 av våra 8 mål assisterades av våra ytterbackar. I nästa match väntar Skurup på hemmaplan på torsdagen den 28:e maj klockan 19.00.